Prijslijst

Op dit moment geldt er een klantenstop tot tenminste eind 2023.
Verwacht jij in 2024 een pup? Neem dan gerust contact op zodat ik je op de wachtlijst kan plaatsen.

Wil jij uiteindlijk zelf je Labradoodle of Cobberdog leren trimmen? Kijk hier naar de mogelijkheden voor een jaarplan.

Tarieven Trimbeurten ( Wassen, drogen, in model trimmen )

Mini (tot 43 cm) €95 Medium (44-53 cm) €105 Standaard (v.a. 54 cm) €115

Prijzen zijn op basis van de vachtconditie en gelden bij regelmatig bezoek aan de trimsalon tussen de 6-10 weken. Na deze tijd geld er een hoger tarief vanwege het meerwerk.

Zorg ervoor dat je doodle klitvrij in de salon komt. Indien de doodle niet klitvrij is geld er een tarief voor het ontklitten van 30,- per 30 minuten.
Vind je het lastig om je doodle klitvrij te houden? Boek dan een workshop vachtverzorging. Tijdens deze workshop leer ik jou hoe je de vacht tussen de trimbeurten klitvrij houdt.

Puppy’s

Kennismaking Salon
tot 12 weken €0 Puppy gewenning €35 Mini beurtje €75

Wanneer je net je pup in huis hebt ben je samen van harte welkom om even langs te komen in de salon. Tijdens deze kennismaking gaan we nog niks doen.

Vanaf ongeveer 11 a 12 weken kun je terecht voor de Puppy gewenning. Tijdens deze afspraak mag je er bij blijven. Je pup maakt kennis met de trimtafel, de geluiden zoals de waterblazer, schaar en de tondeuse. Indien mogelijk knip ik de oogjes vrij, verwijder ik overtollig haar tussen de voetzooltjes en werk ik eventueel het sanitair bij.

Tussen de Puppy gewenning en de eerste echte trimbeurt die meestal nodig is wanneere de pup zo’n 6 of 7 maanden oud is kun je een mini beurtje boeken.
Zo blijft je doodle vertrouwd met de salon. Tijdens dit minibeurtje laat ik jouw doodle kennis maken met het wassen en drogen. Werken we wat aan de tafelmanieren en maak ik je pup weer mooi.